Nu din divort a rezultat un copil, ci din casatorie.
a intentat un alt proces pt decaderea din dreptul si marirea alocatiei pe baza salariului minim. In ideea in care nu am mai fost in contact cu fata si cu tot ce are legatura 4 ani de zile !
Nu are diin ce drepturi sa va decada si nici calitetea necesara, insa, da, e firesc sa ceara marirea pensiei de intretinere raportat la nivelul actual de salarizare,
Ca nu ati avut legaturi cu copilul, nu are legatura cu pensia, puteati sa faceti ceva in directia asta sau sa renuntati, din pricina mamei sau din alta pricina, cale pe care ati si ales-o.
In urma cu 4 ani un alt proces daca ma exprim corect pt neplata pensiei
Nu stiu la ce proces va referiti.. poate v-a facut plangere penala..
Ce pensie s-a stabilit anunul trecut? sau inca nu ati terminat procesul?
Dar asta nu este tot , un ofiter de la sectia la care s.a depus plangerea de fosta sotie , sustine ca s.a trimis la adresa din buletin 2 plicuri ce nu au fost ridicate ! Eu nestiind de existenta lor ,logic.
De ce e logic? Mie nu mi se pare logic daca aveti o adresa in buletin sa nu stiti de corespondenta dvs..
A, aveti alta adresa in buletin si nu stati acolo ? pai, cine e de vina? ACtualuzati -va datele, puneti macar viza de flotant acolo unde stati, ca asta e obligatia dvs.
Ma gandeam in primul rand daca as putea face o reclamatie sau ceva pt aceasta hartuire ,daca o pot numii asa , si in privinta domnului tinand cont ca sunt oameni in varsta si bolnavi
Daca aveti in acte o adresa reala si nu ati fost citat acolo din rea creinta, da, puteti sa faceti plangere scrisa la comandant, ofiterului sau ce e el, insarcinat cu acea lucrare.
eu avand familia mea si copilul meu cu altcineva !!
Tot copilul dvs e si ala rezultat din.. divort.
Daca platit corect pensia stabilita si mama copilul va face plangeri aiurea, ii puteti face plangere si dvs tot penala pentru denunt calomnios.