avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislația muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislația muncă

Dacă până azi nu am actul adițional semnat cu mărirea salariului minim care sunt pașii de urmat....unde pot sesiza și termenul a fost până pe 31 ianuarie?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
Katalin13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 5 Februarie 2020
Sunteti angajat sau angajator? Explicati pe larg
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici nu este nevoie de act aditional, ci doar de o decizie a angajatorului .. iar termenul nu este /nu a fost 31.01.2020 decat daca majorarea se facea cu 01.02.2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie onicico onicico Anul trecut salariul minim a fost de 1450lei.De la 1 ianuarie 2018 s-a mărit.Angajarea mea s-a facut in noiembrie 2017 cu 1450.Nu ar fi trebuit să primesc un ... (vezi toată discuția)
Decizie de majorare salariala la nivel de unitate guzmania guzmania Vrem sa majoram la toti salariatii salariul si Domnisoara contabil a dispus sa se faca o decizie de marire de salariu colectiva. Din cate stiu eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Salariul minim - mediu privat carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Am inteles bine ca salariul minim in mediul privat este de 700 lei ? (vezi toată discuția)