avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare debit extern ..
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare debit extern ..

Buna seara ,

Am efectuat un transport pentru o companie de transport din Polonia , mentionez ca societatea nu a platit inca factura , aceasta fiind scadenta acum 2 luni de zile
Am apelat la o societate de recuperari , acestia raspunzandu-mi ca nu au reusit sa ia contact direct cu clientul

Mentionez ca intentionez sa-l dau in judecata pentru obtinerea debitului cat si a penalizarilor.
Care sunt procedurile de urmat pentru a-mi putea recupera creanta in afara de aceasta ? sau ce ma sfatuiti ?

Multumesc

O seara buna !

Alte discuții în legătură

Telefonie nmd nmd am o datorie la vodafon mai poate sa ma dea in judecata de mai am o luna si fac 3 ani (vezi toată discuția)
Cheltuieli necesare desfasurarii executarii ODA1 ODA1 Buna ziua, Avem un dosar de executare in care suntem creditori si in care i-am achitat executorului jumatate din suma ce reprezinta cheltuieli necesare ... (vezi toată discuția)
Client tepar ?! pot face si plangere administratorului pentru inselatorie ? Marius Ciu Marius Ciu Buna seara, reprezint o firma de transport. Am facut un transport pentru un client care se pare ca nu achita factura de transport. Am apelat la o firma de ... (vezi toată discuția)