avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare

Buna seara,
va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare legata de intampinare. Am contestat un proces verbal de contraventie, si pe data de 27 ianuarie 2020 am primit citatia in care este specificata data, ora si locul unde va avea loc procesul, precum si intampinarea depusa de Politie.
intrebarea mea este: mai trebuie sa intocmesc Raspuns la intampinare daca judecatoria a fixat deja termenul de judecata.
In Citatie nu scrie nici unde ca ar trebui sa depun raspuns la intampinare.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
Neama Adrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:33, 5 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul la întâmpinare este pur formal,nu exista o sancțiune în caz de nedepunere.Puteti face daca credeti ca aveti ceva argumente suplimentare un raspuns pe care il intitulati cum vreti concluzii scrise etc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Pot depune documentul prin posta Raspunsul la intampinare, concluzii scrise etc.
Multumesc.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Raspunsul la întâmpinare este pur formal,nu exista o sancțiune în caz de nedepunere.Puteti face daca credeti ca aveti ceva argumente suplimentare un raspuns pe care il intitulati cum vreti concluzii scrise etc.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este chiar indicat,în această perioadă au loc proteste ale grefierilor și magistraților iar activitatea la registratura instanțelor este redusă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire asupra continutului intampinarii Morgiana Morgiana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. Intreb pentru o persoana care are un proces si, pentru ca nu are bani de avocat, si-a facut singura ... (vezi toată discuția)
Raspunsul la intimpinare NeamtuAurel NeamtuAurel Dupa ce reclamantul a raspuns la intimpinarea mea,eu am citit raspunsul lui in dosar,iar acum am primit citatie la proces,poate cineva sa ma ajute spunindu-mi ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise sau răspuns la precizări în judecată fond? ken ken Buna ziua tuturor. Sunt intr-un proces cu o Asociatie de Proprietari-reclamant. Au avut loc doua termene pana acum. Am depus intampinare in timp util, iar ... (vezi toată discuția)