avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se face NIR-ul corect in cazul acesta?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se face NIR-ul corect in cazul acesta?

Buna seara,

Sunt nou in domeniu si tocmai ce mi-am deschis o firma si vreau sa incep o afacere.
Am facut o mare gresala, dar cred ca din asta am invatat ceva serios pe viitor si anume, am cumparat marfa(produse cosmetice) de la 10 furnizori diferiti, ele au venit in plase si in cutii, le-am despachetat si am inceput sa le aranjez intr-o oare care ordine....
Acum trebuie sa fac NIR-ul si nu mai stiu exact care cum erau pe facturi pentru ca facturile sunt foarte ambigue si au denumire de genul FARD ... FARD OCHI, PUDRA, PUDRA ILUMINATOR ... sunt foarte multe si nu prea pot sa le ghicesc care cum sunt. Ce parere aveti si ce ar trebui facut ?

Alte discuții în legătură

Intrare 0 mona rogoz mona rogoz Am urmatoarea situatie factura 1 ; cutii 6 la 2.5 ron factura 2;cutii1 la 0 ron Cum fac inregistrarea va multumesc (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)
Nota de debit MadiTzu MadiTzu Buna ziua. Am primit de la un furnizor intracomunitar o nota de debit. E prima data cand intalnesc un astfel de document si nu stiu cum sa il inregistrez in ... (vezi toată discuția)