avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1722 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Sunt casatorit si am doi copi si sotia a plecat cu un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Sunt casatorit si am doi copi si sotia a plecat cu un alt barbat si e si gravida cu iel eu nu vreau sa recunosc copilul ce al va naste ce se va antapla

Cand a plecat sotia a luat si copii cu ia ea e casatorita cu mine avem doi copii minori si sta cu un alt barbat si e ansarcinata cu iel si eu vreau sa ami iau copii de la ia ce pot face
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:36, 5 Februarie 2020
Buna seara,
Solicitati DIVORTUL si solicitati stabilirea domiciliului minorilor la dumneavoastra.
Cu privire la minorul care se va naste si al carui tata biologic nu sunteti va trebui sa contestati paternitatea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si tagada de paternitate Majda Majda As avea și eu o întrebare ,am o problema mai mare sa zic așa ,am căsătorită in trecut, nu am divorțat până în 2009, deoarece fost soț nu se ... (vezi toată discuția)
Cum trec tatal natural in acte? diana tompos diana tompos sunt casatorita da nu mai suntel impreuna de 6 ani. nu am reusit sa divortam e mereu plecat sau ma evita. acum sunt cu cineva si sunt insarcinata,. am aflat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - divort, tagada paternitatii, conditii program de vizita minor SabiSoso SabiSoso As avea nevoie de un raspuns si o solutie a aunei probleme in care sunt implicata si anume: sunt desparita de sot, dar nu divortati inca, am un copil cu un alt ... (vezi toată discuția)