avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evaluare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evaluare apartament

Buna ziua! Vreau sa imi iau un apartament prin credit ipotecar, dar exista deja o evaluare facuta cu 2 ani in urma. Evaluarea a fost facuta cu scop de partaj intre frati si mama. Cu ce ma poate incurca pe mine valoarea data atunci apartamentului fata de cea cate o sa ma mi-o dea evaluatorul bancii? Poate fi un pret mai mic sau mai mare? Influenteaza cu ceva evaluarea anterioara? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: minca84 , utilizator 08:33, 6 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza ce evaluare vi s-a mai facut, asta e cea care va conta, care da, poate fi mai mare sau mai mica.
Treaba e ca evaluarea facuta in 2017 e de 36000€, preturile intre timp au mai crescut.
Ma gandeam ca o sa fie o piedica evaluarea aceea de partaj, iar banca sa se cramponeze si sa imi dea mai putin.
Multumesc!

gi-jane2 a scris:

Nu conteaza ce evaluare vi s-a mai facut, asta e cea care va conta, care da, poate fi mai mare sau mai mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluator banca incorect corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Buna ziua, nu o sa intru in toate detaliile, ideea este ca stiu ca se intampla foarte frecvent sa fie subevaluat un imobil astfel incat avansul plus diferenta ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament, urgent ellymer ellymer Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca e posibil. Dorim sa cumparam un apartament prin credit ipotecar, ne-am inteles cu vanzatorul asupra unui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)