avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua! Daca mama, care este in CCC, vrea sa se intoarca la munca cand copilul are 1 an si 7 luni si tatal vrea sa intre in CCC, pana cand are voie tatal sa stea in CCC pt ca mama sa beneficieze de stimulentul de insertie? Pana implineste copilul 2 ani sau pana la 1 an si 11 luni? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 6 Februarie 2020
Tatal poate intra in CCC, cel putin o luna de zile ... maxim pana implineste copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ghisesimina ghisesimina Bunaziua am semnat pentru ccc 2ani as vrea sa ma reintorc la servici mai repede daca ma intorc inainte de un an primesc stimulentul doar dupa un an ?dar daca m ... (vezi toată discuția)