avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Naveta profesorilor!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Naveta profesorilor!

Ce pasi trebuie sa fac pentru a-mi recupera banii pentru naveta?? Mentionez ca am si o sentinta devinitiva dar primaria nu doreste sa-mi deconteze suma castigata in instanta
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:01, 7 Februarie 2020
Notificare scrisa in care le dati un termen sa va plateasca suma in contul mentionat in notificare. Aceasta sa fie in doua exemplare si inregistrata la registratura sau trimisa prin scrisoare recomandata.
Nu dau curs...va adresati unui executor judecatoresc.
Am facut si notificare scrisa, au trecut cam 3 luni de la notificare!

Ionut.ion a scris:

Notificare scrisa in care le dati un termen sa va plateasca suma in contul mentionat in notificare. Aceasta sa fie in doua exemplare si inregistrata la registratura sau trimisa prin scrisoare recomandata.
Nu dau curs...va adresati unui executor judecatoresc.

Atunci, mai ramane varianta executorului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare somatie de plata sarah1985 sarah1985 Buna ziua, firma creditoare a trimis catre debitor o notificare prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, nu prin scrisoare recomandata cu continut ... (vezi toată discuția)
Executare restantieri la intretinere coryzalia coryzalia Buna ziua, daca legea spune clar ca putem actiona in instanta restantierii dupa 3 luni de neplata a intretinerii, de ce vin unii cu idei precum notificare ... (vezi toată discuția)
Resiliere contractul de inchiriere camelia50 camelia50 Am un apartament pe care l-am inchiriat. Acum vreau sa il vand. Inainte de vanzare vreau sa reziliez contractul de inchiriere. Contractul de inchiriere prevede ... (vezi toată discuția)