avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită conexarea executarilor silite
Discuție deschisă în Executare silită

conexarea executarilor silite

buna ziua am 2 dosare de executare silita la acelasi executor si acelasi creditor, titluri diferite. doresc sa fac contestatie si sa cer conexarea celor 2 dosare executionale. de asemenea doresc si suspendarea provizorie . cum procedez? cererea de suspendare provizorie se face separat pentru fiecare dosar si se plateste cautiunea sau pot cere suspendarea provizorie intr-o singura actiune?

Alte discuții în legătură

Contestatia suspenda executarea? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliară înainte de redactarea hotărârii judecătorești. nu este ilegal ce a făcut acest executor? Pdb61 Pdb61 Buna seara! Ă fost începute executarea în anul 2013 privind neachitate unui credit. Creditul este cu ipotecar. A început reținerea de 30% la serviciu. Am ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie executare silita. dovada existentei contestatiei propriu -zise.calcul cautiune. Av_Mihaita Av_Mihaita Va rog, domnilor colegi avocati sa-mi spuneti: 1. La cererea privind suspendarea provizorie a executarii silite trebuie atasat certificat de grefa cu nr. de ... (vezi toată discuția)