avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua,m-am operat de hernie de disc,am 10 zile spitalizare incepand cu 6 ian ,iar de pe 17 ian sunt in concediu medical.Intrebarea mea este ,in acest caz,angajatorul imi plateste primele 7 sau 10 zile si dupa aceea ,casa de pensii ?Sau imi plateste casa,tot medicalul ?
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 23:28, 6 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul va plati toate medicalele. La randul lui el isi va recupera apoi banii de la CAS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de concediu medical eliberat retroactiv siempreska siempreska In ce conditii se poate elibera un asemenea certificat retroactiv? Daca o persoana urmeaza un tratament ambulator - timp de 10 zile fiind programat zilnic la ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala temporara. macsinciuc viorel macsinciuc viorel am fost operat in luna februarie cu diagnosticul hernie de disc cu paralizie la piciorul stang.medicul a precizat ca trebuie a ma pensiona pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)
Compresiune radiculara s1 stîngă prin hernie dreaptă l5-s1operata ... C.Gheorghe C.Gheorghe Compresiune Radiculara S1 stîngă prin hernie dreaptă L5-S1operata este diagnosticul(hernie de disc). Sunt asigurat CAS prin declarația 212 de doi ani. ... (vezi toată discuția)