avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia anticipata

Sunt femeie am 58 de ani 31 ani cotizati si din anul 2012 sunt in pensie de boala,pot iesi la pensie anticipata?si a doua intrebare pensia anticipata este mai mica ca pensia de boala?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:23, 6 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la pensie de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.
Pensia de invaliditate este mai mare decat cea anticipata fiind egala la momentul respectiv cu cea de limita de varsta,
Cele doua se calculeaza la fel(in acelasi mod).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem sa trecem de la pensie de invaliditate la pensie anticipata? princz princz atat eu cat si sotul meu suntem in pensie de boala ,am dori sa stim care este varsta legala de a iesi in pensie anticipata?multumesc pentru raspuns anticipat. (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala versus pensie de invaliditate Kitte Kitte Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: O persoana poate iesi la pensie anticipat, avand 35 de ani de vechime in munca si varsta de 60 de ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata elenatar elenatar Ma numesc Elena sunt nasctua in anul 1959 februarie , am o vechime in munca de 30 de ani , iar 25 dintre ei sunt cu grupa a II- a . Acum sunt pensionata pe caz ... (vezi toată discuția)