Mi-am consultat gratuit situatia de la BC si am vazut ca la o anume banca, unde am un card de credit este raportata ca plata doar suma minima de plata, desi eu imi platesc intotdeauna integral datoria si n-am platit niciodata niciun leu dobanda. De exemplu, daca am de platit 400 de lei in luna respectiva, iar minumul de plata e 50, in BC apar ca am platit 50, desi eu platesc 400 (asa e pentru fiecare luna pentru cardul de credit respectiv). Nu ma afecteaza neaparat, pentru ca nu am avut niciodata restante si am un scor de credit foarte bun, insa mi se pare curios, am avut diverse credite, inclusiv ipotecare si carduri de credit de-a lungul ultimilor 15 ani si intotdeauna a fost raportata suma platita integral (uneori sume foarte mari pentru rambursari anticipate), S-a mai intalnit cineva cu situatia asta si ce pot face pentru a o remedia?
Cel mai bine este sa solicitati un raspuns atat Bancii cat si BC. Banca avea obligatia sa va aduca la cunostinta faptul ca ati fost introdus in BC. Altfel, se poate contesta si obtine stergerea din BC.