avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua fata mea a început serviciul pe 1 ianuarie2020 mai devreme băiețelul ei împlinește 2 ani pe 3 martie 2020 a depus dosarul cu toate actele la primărie ptr a beneficia de acei bănuți și ieri a fost anunțată că nu beneficiază de acei bani iau respins dosarul precum că a avut56 de zile și nu 60 ce este de făcut în acest caz ce mă sfătuiți a fost în decembrie la primărie și ia spus că este prea devreme sa dc in ianuarie și acum surpriza nu iau aprobat dosarul mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 7 Februarie 2020
Buna ziua,
Nu era "prea devreme" in Decembrie.
Pe 1 Ianuarie a incetat suspendarea contractului, da?
Cand a depus actele la primarie?
Ce scrie pe adeverinta de la angajator, care este data reveniri la serviciu?
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
Ionut.ion, utilizator
Sesizati AJPIS-ul ... intrucat dosarul este depus in termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pana la 2 ani pentru tata danielaelenat danielaelenat Buna ziua!As dori si eu un raspuns daca se poate si anume : pe 26 ianuarie gemenii mei implinesc 2 anisori.Avand in vedere faptul ca tatal a intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Intrare in ccc2 din ccc1 Ralukrk Ralukrk Bună ziua, Pe data de 29 noiembrie am nascut al doilea copil, iar pe 30 decembrie primul copil a împlinit 2 ani. Pe data de 6 decembrie am dus ... (vezi toată discuția)