Buna. de curand am intrat intr-o societate comerciala in calitate de asociat.S-a facut o adunare a celorlalti 2 asociati existenti prin care s-a hotarat intrarea mea in societate ,s-au stabilit partile sociale si s-a modificat capitalul social de la cel minim la o alta suma mai mare prin vanzarea unui autoturism aflat in posesia societatii.Au fost semnate actele de hotarare AGA, si noul act constitutiv al societatii conform hot.AGA in care apar si eu ca al 3-lea asociat.Deocamdata eu nu mi-am platit partea care rezulta din partile sociale,catre ceilalti 2 asociati,intreberea mea este :in cazul acesta eu am drepturi depline ca asociat sau asocierea mea intra in viguare dupa ce eu fac plata echivalenta in lei a partilor sociale din aceasta majorare de capital?se face un act aditional prin care se dovedeste ca am facut plata ?
aveti drepturi si obligatii corespunzator procentelor care le detineti.Cand platiti suma echivalenta partilor sociale, dar nu inainte de a face un act aditional la actul constitutiv, prin care aveti si drepturile respective "cu acte in regula". Atentie la tzepe !...:confused: