avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire pronuntare instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire pronuntare instanta

La contestatia depusa de mine pentru anularea unei amenzi de circulatie,pe portalul instantelor scrie asa :" Se amana pronuntarea la data de 25.02.2020. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi data de 04.02.2020."
Va rog sa imi explicati ce inseamna aceasta ultima fraza?
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
bbt, utilizator
Cel mai recent răspuns: bbt , utilizator 09:13, 8 Februarie 2020
Nu inseamna nimic special,o simpla formulare.solutia pronunțată în dosar o sa va fie comunicată acasa prin intermediul grefei.
Ceea ce oricum ar trebui sa se intample,desi de vreo doua ori nu am mai primit nimic acasa.
Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
bbt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus o contestatie pt anularea unui proces verbal ... rzv1315 rzv1315 Buna ziua, am depus o contestatie pt anularea unui proces verbal de contraventie, ulterior am fost citat sa merg la tribunal, am fost ieri si am primit ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)