avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Bună ziua
Am fost executat siliți de către un un executor și mi sau blocat conturile, am făcut contestație la acea executare și am câștigat. Am primit zilele acestea hotărârea definitiva, problema este ca acel executor a murit și cabinetul dânsului sa desființat. Unde trebuie sa ma adresez pentru deblocarea conturilor ce pași trebuie sa fac acum?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:00, 7 Februarie 2020
Un alt executor ia preluat dosarele de executare aflate în lucru. Interesați-vă la Camera Executorilor Judecătorești.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare de cnadnr ali-ami ali-ami Buna ziua,va rog sa ma ajutati,in 2011 am primit amenda pt lipsa rovinieta,nu am primit acasa instiintare,am avut conturile blocate,am mers la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarari judecatoresti lazaricaeduard lazaricaeduard Buna ziua, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii ! Am fost executat silit de o banca si am facut contestie la executare. La Judecatorie mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Executare silita eniko69 eniko69 Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru deblocarea unei cai de acces si recuperarea cheltuielilor de judecata. Am pus hotararea ... (vezi toată discuția)