avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere înscriere creditori în tabelul suplimentar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere înscriere creditori în tabelul suplimentar

Bună ziua! În cazul în care am depus din greșeală o cerere de admitere a creanței la masa credală (eu fiind creditoare) și nu una de înscriere în tabelul suplimentar,sunt șanse ca aceasta să fie respinsă dacă din probele atașate rezultă că a fost o creanță născută în cursul procedurii, situație în care nu mai e necesară înscrierea la masa credală? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
ElenaaMariaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:47, 8 Februarie 2020
În principiu nu, dar formulati note scrise si explicati natura juridica a cererii, desi judecatorul, in virtutea principiului rolului sau activ, trebuie sa recalifice corect actul procedural!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri de creanta-insolventa ursulina ursulina Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la o speta din insolventa:avem un debitor care a intrat in insolventa si am depus cererea de admitere a creantei ... (vezi toată discuția)
Creanta nascuta dupa intrarea in insolventa nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: in cazul unei creante nascute dupa deschiderea procedurii insolventei, cum sa procedez? Pe scurt: am emis o factura ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la o firma in insolventa biti biti S. C. are de recuperat de la un client rau platnic din luna octombrie 2008 c/v prestari servicii ; in luna noiembrie 2010 am deschis actiune de judecata ... (vezi toată discuția)