avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E corect sa scrie declaratia politistul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E corect sa scrie declaratia politistul?

Pentru o declarație într-o speță penala in calitate de suspect mamei mele i s-a refuzat dreptul de a scrie de mana propria declaratie. Polițistul s-a opus si a scris declaratie mamei el de mana la urma insistand să o semneze... Dacă îmi puteti face si referire la articolul de lege care îi permitea scrierea propriei declaratii am face o plângere la procuror. A fost însoțită de un avocat care părea a fi de partea adversă. Am intelesc ca urmeaza sa ma citeze in cauza .Vă mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
ElenaC11, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta este procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz jandarmerie si organele de politie dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. in cazul unei persoane suspecte de furt, din magazin alimentar,iar acesta este batut de catre jandarmerie si de catre poltie,urme vizibile. Se face ... (vezi toată discuția)
Obligatie de a da o declaratie danaa1 danaa1 O persoana chemata la politie, este obligata sa dea declaratie fara sa vrea? Parca legea spune ca o persoana citata are dreptul de a nu face nicio ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a da declaratie la politie honeybee honeybee Am fost citata intr-un un dosar penal si refuz sa ma prezint sa dau declaratie la politie. Care ar putea fi urmarile? (vezi toată discuția)