avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale salariu consilier juridic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

salariu consilier juridic

Cam cu cat ar trebui platit un consilier juridic angajat cu contract de colaborare(asistenta juridica)? Dar cu carte de munca?

Ma intereseaza urgent, va rog!
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 16:33, 1 August 2006
Raspunsul depinde si de firma si de consilier. Suma suma se poate situa intre salariul minim pe economie si o cifra, sa spunem .... 1000 EUR
Buna, asa e, depinde mult de firma.. insa nu cred ca ar trebui sa fie mai mic de 12 milioane. Intr-o societate consilierul juridic face multe... trebuie apreciat.:)
depinde si de pretentiile concurentilor.
Daca vine unul si face treaba cu 5-6 milioane tia luat pontul. asta e partea proasta.X-(
salariul il negocezi cu angajatorul.Depinde de statutul angajatorului daca sunt posturi la unitati bugetare sau daca sunt posturi la unitatile private .In mod normal salariul incepe cu 500 ron si poate ajunge la 2000 ron .Sunt societati care platesc si comision in functie de suma ce s-a recuperat din creante.



Cam cu cat ar trebui platit un consilier juridic angajat cu contract de colaborare(asistenta juridica)? Dar cu carte de munca?

Ma intereseaza urgent, va rog!
X-(X-(X-(m-da firar.....sunt multi care muncesc pe branci pentru nimic si atunci noi cat sa cerem.......
oricum e multa bataie de cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire LauraDM LauraDM buna ! am o nelamurire legata de un contract de munca recent incheiat . Am semnat un contract individual de munca pe per nedet cu salariu brut de x lei (netul ... (vezi toată discuția)
Salar contabil zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, Am si eu o intrebare poate putin ciudata: vrea cineva sa ma angajeze contabil si habar n-am cat sa-i cer sa nu ma fac de cacao ... (vezi toată discuția)
Reevaluari oanalumi oanalumi La 31.12.2010 am constatat ca nu a fost facuta reevaluarea #-o ( cu diferente de curs ) la Contractele de creditare in valuta facute de asociat. Situatia ... (vezi toată discuția)