avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

Primaria, urmeaza sa emita un titlu de proprietate , pe numele a doi frati, unul decedat, In ce conditii s-ar putea emite titlul pe numele fratelui care traieste si a copiilor fratelui decedat ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:57, 10 Februarie 2020
Buna ziua, trebuie intai dezbatuta succesiunea fratelui decedat pentru ca fiii acestuia sa poata deveni in mod legal mostenitori si sa dobandeasca in proprietate imobilul detinut de tatal lor decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,situatia este urmatoarea,,,la masa succesorala sunt 6 frati cu o cota egala ,,unu dintre ei detine titlul de proprietate in original ,,,unu dintre ... (vezi toată discuția)
Drept civil- mostenire samyta samyta Buna ziua! Am si eu o situatie fara raspuns.Avem un titlu de proprietate pe numele a trei frati.Acesti trei frati au decedat.Copii lor ar vrea sa isi imparta ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters160825 ContSters160825 buna ziua .Am o problema si asi dori sa ma lamuriti. tatal meu a decedat in urma cu 5 ani ,s-a facut suceesiunea dupa defunct pe casa,si avem fiecare ... (vezi toată discuția)