avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediere colectiva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediere colectiva

Buna seara,

In situatia unui salariat care si-a derulat activitatea in baza unui CIM cu durata de 8 ore/zi si care urmeaza sa primeasca notificare de preaviz, ca efect a concedierii colective, acesta poate beneficia de somaj in cazul in care mai are un contract de part time de 2 ore/zi?
Cel mai recent răspuns: Cosmi7 , utilizator 11:08, 8 Februarie 2020
Nu poate beneficia de somaj, in aceste conditii.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea postului daca nu accept un cim part-time yo_ionela yo_ionela Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra .Astazi m-au sunat de la RU si mi s-a spus ca nu isi mai permit sa mai tina o norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Preaviz intrerupt de angajator ZuuM ZuuM am o problema cu angajatorul meu . dupa ce am fost concediat cu art.65din legea nr53/2003 si dat in preaviz , se gandeste sa ma cheme inapoi cand mai aveam 6 ... (vezi toată discuția)
Concedierea in cazul restructurarii barbu_alexandra_maria barbu_alexandra_maria Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum este bine sa procedez in cazul in care socieatea a hotarat sa-si restranga activitatea.Lucrez(inca) la un SRL. ... (vezi toată discuția)