avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

In tabelul cu luna nasdterii si anul fiind nascut in decembrie 1964 scrie ca ies la pensie la 62,9 ani in anul 2027, daca am 14 ani in grupa 1 asta inseamna ca pot iesi la pensie in 2027-7=2020??
Va multumesc.mentionez ca am in prezent 34 de ani de munca
Cel mai recent răspuns: Mileacoiciu , utilizator 22:48, 8 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vârsta standard (anexa 5) - 7 = vârstă la care va puteți deschide dreptul la pensie de limită de vârstă.
Am inteles va multumesc am consultat anexa 5 actualizata 2020 si la luna si anul nasterii cum am scris si in intrebare i da anul de pensionare 2027 la 62,11 luni cu stagiu de cotizare 33,11 ani minus 7 ani de la grupa inseamna ca 2020 este anul la care ies la limita de varsta
Va mulțumesc
Carp Mircea a scris:

Vârsta standard (anexa 5) - 7 = vârstă la care va puteți deschide dreptul la pensie de limită de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am observat ca in articolul despre varsta de pensionare, femeile ... spiridon.monica@yahoo.com spiridon.monica@yahoo.com Am observat ca in articolul despre varsta de pensionare, femeile pot iesi la pensie din noiembrie la 61 ani si 8 luni.Intrebarea mea este, daca anii de grupa 1 ... (vezi toată discuția)
As dori sa aflu dacă o persoana ar putea ieși anticipat la ... nikky2285 nikky2285 As dori sa aflu dacă o persoana ar putea ieși anticipat la pensie la anul în iulie si din octombrie anul acesta va întra în concediu fără plata, va mai ... (vezi toată discuția)
Cerere privind acordarea pensiei pentru limita de varsta respinsa ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna seara am si eu o nelamurire: Numele meu este Toader Dobrita varsta de 55 de ani .An lucrat la CFR 20 de ani vechime la care mi s-a adaugat 9 ani si 4 ... (vezi toată discuția)