avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata anticipata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata anticipata credit

Am luat un credit de la o anumita institutie si dupa o perioada am platit anticipat o suma care era aproximativ 70% din suma datorata,adevarul este ca mi-a fost micsorata rata,dar suma datorata a ramas aceeasi.
As dori sa stiu daca ceea ce a facut reprezentantul acelei institutii poate fi atacat in vre-un fel,ce as putea face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:12, 10 Februarie 2020
Nu doar rata trebuia micsorata ci si suma datorata. Este IFN? Oricum, trebuie vazut ce s-a intamplat si de ce nu s-a modificat suma datorata. Puteti sa discutati cu ei, in scris si sa vedeti ce raspunsuri primiti. (inainte de a intreprinde alte demersuri).

Mai e un aspect: daca ati efectuat plata sa spunem astazi si nu s-a micsorat suma, poate dureaza pana se proceseaza in baza lor de date.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate lupta cu un i.f.n.? Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro O poveste reala Doi pensionari, sot si sotie, au achizitionat in urma cu 20 de ani un apartament pe care il detineau in proportie de 50 la suta fiecare. Au ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit bancar, poprire salariu gheorghitadinca gheorghitadinca In anul 2013, mi s-a infiintat poprirea pe salariu ca urmare a executarii silite realizata de Birou executor judecatoresc pentru suma totala de 12.708,75 ... (vezi toată discuția)
Executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am un credit la un IFN si am fost anuntata ca dosarul pt poprire pe salariu a plecat spre Executorul judecatoresc. Am fost anuntata telefonic, nu ... (vezi toată discuția)