avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda rovinieta

Buna ziua, in data de 18.10.2019 am fost surprins de o camera de rovinieta fixa fara a avea efectuata plata vinietei pe acea zi, in 6.2.2020 am primit o instiintare cu privire la o amenda de rovinieta. Procesul verbal a fost intocnit in 14.1.2020, mai este vreo sansa de castig in instanta, daca au trecut mai mult de doua luni de la data in care am fost surprins de acea camera. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:52, 8 Februarie 2020
Buna ziua,
DAAAAAA! Atacati in instanta invocand tardivitatea.
Daca nu este si semnat OLOGRAF PV de contraventie atunci si acesta este un motiv de nulitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta, plangere contraventionala dannegoita dannegoita am circulat cu auto si am primit amenda ca nu am avut rovigneta.intradevar nu am platit-o pt ca am uita.masina este trecuta pe o adresa iar procesul verbal a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta razvan19762708 razvan19762708 Astazi am primit in posta instiintare semnata de un agent constatator cnadnr,semant in original cu pixul un plic in care am gasit un proces verbal ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovinieta Nicoleta Ion Nicoleta Ion Buna ziua Pe data de 22.02.2017 am primit prin posta un pvcc prin care mi se aduce la cunostinta ca agentul X a constatat la data de 31.01.2017 ca eu am ... (vezi toată discuția)