avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioadă asimilare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioadă asimilare

Asimilare
Cel mai recent răspuns: faghiean , utilizator 08:05, 10 Februarie 2020
Să trăiți, sunt pensionat pe caz de boală grad-trei din 2011 și luna asta mi-am depus dosarul pentru pensie anticipată , că am opt ani de gr -2-a. Vă întreb dacă perioada de pensie de boală se trece asimilarea la vechime și cu câți ani sau câte luni la an și dacă intră în calcul? vă mulțumesc mult . Sunt născut în 26-11 56- dacă trebuie,am 32,5 ani vechime. Am mai lucrat la ALSIT-CRAIOVA - 76-78 ca detașat și nu mi-am recuperat grupa , am lucrat la CET-HALÂNGA- DR TR SEVERIN și nu mai găsesc unitatea. Vă întreb dacă se merită să mai caut? vă mulțumesc foarte mult.

faghiean a scris:

Asimilare

De la pensia de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.
Merita sa cautati acele perioade.
Vă mulțumesc mult! se merită să mai caut, dar problema e că nu găsesc arhiva de la ALSIT-CRAIOVA! aceeași problemă și cu fosta ICM-4- Buc. pe unde întreb , nu e la noi , nu știm cine deține arhiva! Deci de la pensia pe caz de boală nu mai beneficiez de perioada de ASIMILARE? vă mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)
Cand indeplinesc conditiile de pensionare? mihai22sr mihai22sr Revin cu intrebarea dat fiind faptul ca in momentul de fata am toate datele, cu acte justificative Buna seara! As dori sa stiu cand pot intruni conditiile ... (vezi toată discuția)
Carte de munca mugur1970 mugur1970 Buna ziua,am o intrebare la crare sper sa gasesc raspuns:mama mea este pensionara ai ar dori sa stie unde sa se adreseze pt a obtine un document din care sa ... (vezi toată discuția)