avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua,am o intrebare la crare sper sa gasesc raspuns:mama mea este pensionara ai ar dori sa stie unde sa se adreseze pt a obtine un document din care sa reiasa ca in anii1960-1962 a lucrat cu CM la fostul ICM 2 Bucuresti,aceatsa fiindui necesar pt majorarea pensiei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 13 Ianuarie 2010
Ar trebui sa vedeti unde sunt arhivate dosarele de personal si restul actelor ale acelei unitati. Presupun ca societatea nu mai exista. Ar fi bine sa incercati mai intai sa aflati daca sunt la Arhivele Nationale, sau la o alta unitate care s-a constituit pe structura fosteia dar cu alta denumire.
~ Conținut șters la cerere ~
ICM 2 nu am gasit pe nicaieri,nici pe net,cu siguranta acea societate nu mai exista ar fi simplu sa merg la ITM totusi cred ca trebuie sa incept cu Arhivele Nationale#-o si nu am experiente prea placute cu aceasta institutie,oricum multumesc de informatie este un inceput

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pensionare ice uri desfiintate anicarutasu anicarutasu M-ar interesa sa aflu unde s-au predat documentele privind veniturile salariale in cazul ICE Agroexport Bucuresti desfiintata in 1990. As dori o adeverinta in ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)