avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua,am o intrebare la crare sper sa gasesc raspuns:mama mea este pensionara ai ar dori sa stie unde sa se adreseze pt a obtine un document din care sa reiasa ca in anii1960-1962 a lucrat cu CM la fostul ICM 2 Bucuresti,aceatsa fiindui necesar pt majorarea pensiei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 13 Ianuarie 2010
Oare exista ITM pe vremea aceea ? ...... veti fi trimis la Arhivele Statului de catre cei de la ITM :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pensionare ice uri desfiintate anicarutasu anicarutasu M-ar interesa sa aflu unde s-au predat documentele privind veniturile salariale in cazul ICE Agroexport Bucuresti desfiintata in 1990. As dori o adeverinta in ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)