avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinte pensionare ICE uri desfiintate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinte pensionare ICE uri desfiintate

M-ar interesa sa aflu unde s-au predat documentele privind veniturile salariale in cazul ICE Agroexport Bucuresti desfiintata in 1990. As dori o adeverinta in vederea pensionarii , ptr o persoana care a lucrat la Ag Agroexport Constanta in perioada in perioada 1962-1971. Practica acelei perioade era ca statele de plata sa se intocmeasca la Bucuresti, se transmiteau in teritoriu si se intorceau semnate ,in vederea arhivarii.Multumesc ptr timpul acordat
Cel mai recent răspuns: anicarutasu , utilizator 17:08, 5 Octombrie 2010

Buna ziua!
Intrebati la ITM-ul de pe raza teritoriala a fostei unitati (Bucuresti , sector X) .
1. Arhivele pentru unitatile de stat se predau la Arhivele Nationale ale judetului unde unitatea a avut sediul. Incercati la Arh. Nat. ale mun. Bucuresti.
2. La ITM se preda arhiva de la unitatile private.
Multumesc,voi intreba si acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc cartea de munca a tatalui meu? andreea-crina andreea-crina Tatal meu a fost angajat in perioada 1968-1982 la Intreprinderea de Calculatoare din Pipera.A plecat din tara in 1982 si nu si-a recuperat cartea de ... (vezi toată discuția)
Completarea stagiului de platã a contributiei la asig. sociale di.modi di.modi :help: Unde să mă adresez pentru a găsi arhiva fostei Agentii Nationale pentru Privatizare (desfiintată în prezent) pentru a obtine dovada plătii CAS in ... (vezi toată discuția)
Adeverinte sporuri Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)