avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... completarea stagiului de platã a Contributiei la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

completarea stagiului de platã a Contributiei la Asig. Sociale

:help: Unde să mă adresez pentru a găsi arhiva fostei Agentii Nationale pentru Privatizare (desfiintată în prezent) pentru a obtine dovada plătii CAS in perioada lucrată acolo (1990 -1992)? Mentionez că statele de plată se intocmeau la sediul central din Bucuresti, iar la ITM nu apar CAS-urile plătite, deci nu mi se recunoaste perioada respectivă la stabilirea pensiei :(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:55, 22 Noiembrie 2010
Interesati-va la ITM despre autoritatea care a preluat spre pastrare arhiva ANP
Eu as intreba la AVAS, autoritatea pentru valorificarea activele statului
Strada Cpt. Av. Alexandru Serbãnescu nr. 50, sector 1, cod 014294, Bucuresti
Telefon: (+4021) 303.61.22, 303.65.10
Fax: (+4021) 303.66.80 (SEDIU CENTRAL)
Sediul din strada Promoroacã nr. 9 -11, cod 014013, Bucureşti
Telefon: (+4021) 303.61.22, 303.65.10
Si daca acolo sti cineva cine a preluat activitatea ANP.lui

Pff! Pai tocmai ITM m-a trimis sa aflu! :closedtopic:
Intrebati la Arhivele Nationale, trebuie sa stie daca sunt la ei sau in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pensionare ice uri desfiintate anicarutasu anicarutasu M-ar interesa sa aflu unde s-au predat documentele privind veniturile salariale in cazul ICE Agroexport Bucuresti desfiintata in 1990. As dori o adeverinta in ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! vreau sa intreb daca nu pot lua legatura cu lichidatorii ... lipa marioara lipa marioara Buna dimineata! Vreau sa intreb daca nu pot lua legatura cu lichidatorii judiciari pentru a obtine adeverinte cu veniturile realizate inainte de 01.04.2001, ... (vezi toată discuția)