avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere galbene
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere galbene

Pot înregistra o utilitară de 7,5 t cu numere galbene pe primărie? menționez că o folosesc ocazional in agricultură la transportul fânului și al cerealelor din câmp în fermă și mă deplasez cu vehiculul pe un drum comunal
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:21, 9 Februarie 2020
Drumul comunal este un drum public. Autovehiculul trebuie înmatriculat și supus verificărilor legale RAR). De asemenea trebuie să încheiați o asigurare RCA.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare rar după reparații auto stivuitoare stivuitoare Autovehiculele care au avarii în urma accidentelor la sistemul de siguranta, directie, frânare, suspensie, sau orice avarie care poate pune în pericol ... (vezi toată discuția)
Temei excludere despagubire pentru rca expirat pagubit. adiardelean77 adiardelean77 Masina mea cu rca expirat a fost avariata de o masina cu rca valabil, in timp ce circulam pe un drum public. Vinovat este soferul cu rca valabil, conform ... (vezi toată discuția)
Accident cu rca expirat MickeyMouse MickeyMouse Bună ziua Nici nu stiu in ce rubrica sa postez acestă intrebarea imi cer scuze daca am postat greșit. Am avut un accident in Italia din vina mea, eram ... (vezi toată discuția)