avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna seara! As avea o intrebare va rog. Pensia alimentara se calculeaza din venitul net, adica din salariu dupa cate stiu eu. ce nu stie este daca se la calcul pe langa salariul net se adauga si diurnele pe care le primesc lunar dar care difera de la luna la luna. Deci suma nu este fixa, ea variaza in functie de locul unde sunt trimis de firma. Cu respect va multumesc inca de pe acum de raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ei , utilizator 01:33, 9 Decembrie 2009
Pensia de intretinere se calculeaza avand ca baza de calcul veniturile nette realizate,plus primele sau alte premieri.Diurnele nu fac obiectul calculului ,acestea reprezentand cuantumul cheltuielilor facute de respectiva persoana in deplasare si cu deplasarea,dar nicidecum o plata a muncii prestate.
r.gabi a scris:

Pensia de intretinere se calculeaza avand ca baza de calcul veniturile nette realizate,plus primele sau alte premieri.Diurnele nu fac obiectul calculului ,acestea reprezentand cuantumul cheltuielilor facute de respectiva persoana in deplasare si cu deplasarea,dar nicidecum o plata a muncii prestate.
M-ati ajutat sa inteleg si va multumesc. :vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara calculata cu tot cu sporuri Tommy D Tommy D Bună ziua, Am o întrebare care nu-mi dă pace de ceva vreme. Am divorțat in 2009 și de atunci plătesc o pensie alimentară raportată la venitul ... (vezi toată discuția)
Urgent _salariul net luat in calcul pentru pensie alimentara tonica tonica Deoarece intentionez sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara asi vrea sa stiu ce venituri intra in calcului salariului net. Sa fiu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara 147369 147369 Cum se calculeaza pensia alimentara care am inteles ca este de 25% din total venit net? Daca eu lucrez in vanzari si am comisioane care fluctueaza de la o ... (vezi toată discuția)