avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda

buna ziua.voiam sa intreb daca se poate face un contract de arenda a unui teren agricol doar cu copia de pe titlu?
Cel mai recent răspuns: Alexmodena , utilizator 01:26, 9 Februarie 2020
Buna ziua, de ce copia de pe titlu, daca nu-l mai aveti, puteti ridica un duplicat de la OCPI.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
Zermat, utilizator
Intampin o problema cu un arendas ,in urma unui acord verbal urma sa facem un contract de arenda la momentul respectiv el avea buletinul expirat .mi-a lasat titlul sau in custodie la mine.intre timp prins de euforia alcolului (probabil)a facut un contract cu altcineva nu-si aminteste exact. pot sa fac ceva in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere unui duplicat de la ocpi => situatie foarte complicata cu titlu de proprietate antar antar Buna ziua Am o problema mai complexa... Este vorba de un teren agricol in Calarasi obtinut prin retrocedare pentru care s-a emis titlu de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Obstrucþie a autoritãþilor în prelungirea unui contract de arendare a terenului agricol FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună ziua, Sunt moştenitor legal cu succesiune efectuată după tatăl meu a bunurilor mobile şi imobile, pentru care am reuşit să fac dovada că acesta ... (vezi toată discuția)