avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Depunere declaratia la anaf pentru microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Depunere declaratia la anaf pentru microintreprindere


Daca am semnatura electronica pot sa depun pentru cineva declaratia la anaf?
Pentru microintreprindere ce declaratii se depun el nu a depus nici in septembrie nici in decembrie, ce poate sa faca e in aceasta probleme eu pot sa il ajut?
Va rog sa ma ajutati eu am doar contabilitate primara am un i.f
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 17:40, 10 Februarie 2020
Buna ziua,

Puteti depune daca va face imputernicire notariala in acest sens si declarati la ANAF cu D150 .
Se depune D100 in principal online trimestrial, D112 daca are salariati, bilant.In rest mai pot fi si alte declaratii, depinde de ce face firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia la anaf pentru microintreprindere florinn28 florinn28 Daca am semnatura electronica pot sa depun pentru cineva declaratia la anaf? Pentru microintreprindere ce declaratii se depun el nu a depus nici in septembrie ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii srl ndb ndb Buna dimineata, Am o micointreprindere srl cu un angajat la care platesc 3% impozit pe venit si alte taxe catre stat pentru angajat iar de curand nu mai am ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)