Buna seara
Ma confrunt cu o problema si as vrea sa va cer ajutorul dumneavoastra.
Situatia mea incepe așa :
Am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria neștiind ca masina a fost radiata din circulatie. Succesiv in randul a mai multor zile am fost oprit de mai multe echipaje ale politiei , am prezentat actele masinii iar de fiecare data mi s-a spus ca totul este in regula actele fiind valabile si fara probleme , până cand intr-o seara ma indreptam spre casa iar pe drum am fost oprit de un echipaj al brigazii rutiere iar la un control mai amanuntit s-a descoperit ca masina fusese radiata din circulatie . I-am spus domnului agent că nu cunosc acest lucru , eu stiind ca actele masinii sunt valabile si in regulă . Mi s-a intocmit dosar penal retinandu-mi permisul de conducere , placutele de inmatriculare si talonul masinii . Am primit dovada cu dreptul de circulaţie, cu câte 30 de zile, până la soluţionarea cazului.
Au trecut aproape 8 luni de atunci dar nu am primit niciun raspuns .
Intrebarea mea este cam la ce as putea sa ma astept si cam cat timp va mai dura?
Multumesc !
Vi s-a deschis dosar penal si se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 334 alin. 1 c.p.
In functie de circumstantele reale/personale si apararea exercitata, aveti sanse la o solutie de netrimitere in judecata.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.
Am uitat sa specific ca si asigurarea masinii era falsa , persoana de la care am cumparat masina spunandu-mi ca el
a facut asigurarea dar nu cunostea faptul ca era falsa , eu banuiesc ca stia lucrul acesta .
Cand am fost dus la brigada rutiera pentru a mi se intocmi dosaul si pentru declaratie am inmanat agentului si o procura intre proprietarul bulgar al masinii si persoana de la care am cumparat masina , banuiesc si ca actul acesta era tot fals .
Intrebarea mea este daca si persoana de la care am cumparat masina are vină ?
Tin sa precizez ca nu am facut absolut niciun act de vanzare cumparare cu el inainte sa cumpar masina .
Multumesc mult !
Am uitat sa specific ca si asigurarea masinii era falsa , persoana de la care am cumparat masina spunandu-mi ca el
a facut asigurarea dar nu cunostea faptul ca era falsa , eu banuiesc ca stia lucrul acesta .
Cand am fost dus la brigada rutiera pentru a mi se intocmi dosaul si pentru declaratie am inmanat agentului si o procura intre proprietarul bulgar al masinii si persoana de la care am cumparat masina , banuiesc si ca actul acesta era tot fals .
Intrebarea mea este daca si persoana de la care am cumparat masina are vină ?
Tin sa precizez ca nu am facut absolut niciun act de vanzare cumparare cu el inainte sa cumpar masina .
Multumesc mult !