Buna ziua! Inainte de casatoria noastra socrul meu a decedat,sa facut succesiunea dupa apartament care a fost cumparat de socrii mei,si sotul meu fiind singurul copil a mostenit partea tatalui lui(un sfert) iar soacra (3 sfert) mentionez ca in timpul succesiuni noi nu eram casatoriti,as dori sa stiu dc sotul meu pateste ceva ce drepturi am eu in calitate de nora?mentionez ca avem o fata impreuna.Va multumesc!
In calitate de nora, niciun drept, in calitate de sotie supravietuitoare va mosteniti sotul impreun acu fiica. Daca soacra poare pana sa decedeze sotul dvs, sotul mosteneste de la mama, dvs, de la sot.
Buna ziua,
Daca sotul decedeaza inaintea dumneavoastra veti mosteni 1/4 din cota sotului si fiica 3/4.
Daca si soacra moare inaintea sotului dumneavoastra si dup aia sotul atunci veti mosteni 1/4 din apartament si fiica 3/4
Daca divortati nu aveti NICIUN DREPT!
Daca soacra moare dupa sot o va mosteni fiica iar dumneavoastra nu veti primi nimic din cota soacrei.
Succesiune
toader1791
In calitate de nora , trebuie facuta dezbatere de mostenire dupa soacra mea avand in vedere ca si sotul meu este decedat , fiind singurul ei fiu ? (vezi toată discuția)