avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

In calitate de nora , trebuie facuta dezbatere de mostenire dupa soacra mea avand in vedere ca si sotul meu este decedat , fiind singurul ei fiu ?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:43, 18 Februarie 2012
Aveti copii ? Dupa sot ati dzbatut? Cine a decedat primul Sotul sau soacra ? Socrul mai traieste? Sotul dvs mai are frati?
În calitate de nora nu aveti drept direct de succesiune, puteti mosteni doar daca sotul dvs. a murit dupa mama lui aveti un drept de mostenire alaturi de alte rude
Da am un baiat si o fata ambii casatoriti . Am dazbatut . Prima a decedat soacra . Nu socrul a decedat inaintea soacrei . Sotul meu nu mai are frati .
Daca Sotul a decedat dupa soacra dvs aveti drept la mostenire prin retransmitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Mihaela Drăghici Mihaela Drăghici Buna ziua ! Soțul meu a murit acum 5 ani , socrul meu sa prăpădit și el după 2 ani , soacra mea încă trăiește ! Întrebarea mea este dacă nepoata ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)
Soacra vaduva decedeaza. sotul este mort de 4 ani, cu mult inaintea ... Safron Safron Soacra vaduva decedeaza. Sotul este mort de 4 ani, cu mult innaintea soacrei. Eu( nora) ce parte am la mostenire( apartament) daca mai sunt si alti 3 nepoti? (vezi toată discuția)