avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa fără punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa fără punct de lucru

Bună ziua doresc să vă întreb dacă se poate să fiu pfa fără punct de lucru
de exemplu eu sunt cosmeticiana și doresc să merg la client acasă sau să le chem la mine acasă În funcție de preferințele lor
credeți că se poate fără să am un punct de lucru ? Eventual doar un sediu Adică la mine acasă (stau la curte).. mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:39, 24 Decembrie 2021
Declarati la Registrul comertului si la ANAF sediul social, la dvs. acasa si mentionati ca lucrati in baza de comenzi/ contract de prestari servicii la domiciliul clientilor.
Asta se poate face si la Interprindere Individuală? Nevasta mea se ocupa cu manichiură pedichiură. Vrea sa facă interprindere individuală noua cu sediul acasă, dar fără punct de lucru fix, mai exact va face serviciile la clienți acasă, adica un punct de lucru mobil.
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
Sz16David, utilizator
Nu vad de ce sa nu se poata declarand sediul social la dvs. acasa si precizand conditiile in care se efectuaza activitatile.
Deschizand o firma ca II banuiesc ca doriti sa angajati lucratori in acelasi regim de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul social fara sediul profesional OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU sora mea a terminat cursurile de manichiura -pedichiura , masaj, ar putea sa devina pfa cu sediu social fara sediu comercial si sa mearga la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Ca pfa ce contributii trebuie sa platesc la stat? carlagrigoras carlagrigoras buna,doresc sa-mi inchiriez un spatiu intr-un salon pentru a presta servicii de manichiura-pedichiura, astfel mi se recomanda sa-mi deschid un PFA si sa-mi ... (vezi toată discuția)