avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară!

Va salut cu mare respect.

În urma cu 2 luni sa definitivat decizia dată de tribunal pentru pensia alimentară.
Sa convenit verbal de fata cu judecătorul ca se va împăca.
Tin sa mentionez ca nu am facut divorțul in tot acest timp .
A cerut doar pensia și copilul sa fie la ia.
Dar tot odata sa ma lase sa ma pot ocupa in cresterea si dezvoltarea ei.

Însă după ce a.primit bani din urmă.
Nu am mai putut să văd copilul.
Eu nu am cerut program de vizita in acel moment.
Tin sa.mentionez ca este prima dată când intru in contact cu o instanță de judecată și nu am avut nici finanțele necesare pentru a angaja un avocat.

Ia a dat cuvantul ca se.va îndrepta dar a facut-o verbal in fata judecătorului.

Ce ma intereseaza pe mine de la dumneavoastra :
- sunt tot timpul amenintat ca ma da afara din apartament.
- imi dorește moartea și asta o pot dovedi prin mesajele trimise.
- am tot cerut ei sa imi vad copilul și să ma.ocup de.ia însă ma amenința că ma da la poliție și chiar nu as vrea sa imi.complic mai mult.viata.

Ce pot face eu in cazul amenințărilor.
As putea lua atitudine.
Însă în ziua de azi
Chiar și de la o simplă vorbă ajungi sa plătești scump.

Va rog din suflet sa imi spuneti cum pot proceda mai.simplu sau daca exista "simplu" in tot acest circ.
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 11:09, 10 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Daca pensia de intretinere este un drept al copilului, dreptul de vizita este un drept al parintelui, tocmai pentru a se putea implica in cresterea, educarea si dezvoltarea copilului, de a avea legaturi personale cu acesta. Dreptul de vizitare il puteti solicita in instanta in urma unui proces, urmand a se stabili un program de vizita, daca nu exista intelegere intre parinti.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Carmen Matei, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor,neplata pensie intretinere,nerespectare program de vizitare tinatinatina tinatinatina Buna ziua, Am nevoie de sfatul dvs si v as fi recunoscatoare daca mi l ati putea da! Acum 3 ani jumatate a rezultat in urma unei relatii de concubinaj o ... (vezi toată discuția)
Dreptul tatalui la vizita copil minor ameliamutu ameliamutu Buna seara am uita un aspect. Copilul a fost incredintat spre crestere si educare la mine ( deoarece asa a cerut tatal prin actiunea de divort si asa s-a ... (vezi toată discuția)
Ce poate obtine? criss_nst criss_nst buna ziua!va rog mult daca ma puteti lamuri intr-o problema! am divortat in 2008 dupa o casatorie de fix 1 an,din mariaj a rezultat 1 copil (fetita) acum in ... (vezi toată discuția)