Buna ziua, pot profesa ca magistrat sau avocat daca termin studiile la Universitatea Nicolae Titulescu -Facultatea de Drept
Specializarea - Drept european si international ?
Specializarile se fac la master, in facultate se face drept pur si simplu!
Puteti avea una dintre aceste profesii daca luați examenul de intrare la INM sau de admitere in Barou, dar trebuie sa fiti absolvent de DREPT (pur și simplu)!
Acum am vazut aceasta intrebare, dar cred ca nu este tarziu sa primesti un raspuns corect.
Exista aceasta specializare de licenta, pe care probabil deja o urmezi, relativ recenta, de aproximativ 3 ani si este o specializare mai complexa, planul de învăţământ cuprinzand atât disciplinele programului de studii Drept (intern), cât şi disciplinele programului Drept european și internaţional. Competenţele dobândite de licenţiaţii programului de studii Drept european și internaţional se adaugă celor dobândite de licenţiaţii programului Drept.
Si evident ca poti deveni magistrat, avocat, orice doresti. Doar sa inveti.
Procuror criminalist
myryam
Doresc sa devin procuror criminalist,dar nu stiu ce studii sa urmez,este clar ca facultatea de drept dar ce specializare si masterul in ce domeniu si daca ... (vezi toată discuția)
Ce master sa aleg?
jason
Buna ziua! As dori cateva sfaturi referitoare la dilema mea :)
In vara aceasta termin Dreptul (4 ani) si intentionez ca, dupa examenul de licenta sa dau ... (vezi toată discuția)