avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune

Am incheiat un contract de inchiriere a unor bunuri imobile cu o societate comerciala. In contract se preciza ca este interzisa subinchirierea , cesiunea sau orice alta forma de instrainare, catre terti, a bunurilor inchiriate. Dupa cativa ani, administratorul societatii cu care am incheiat contractul de inchiriere a cesionat un nr. de X parti sociale, la fel si celalalt asociat care era sotia sa, catre o alta persoana, care a devenit si administrator al societatii, totodata schimbandu-se si sediu social (toate acestea facandu-se printr-o Hotarare a Adunarii Gen a Asociatilor a firmei) . Exista si Incheierea Tribunalului prin care s-a admis cererea de inregistrare in registrul comertului a mentiunilor. Pot sa cer rezilierea contractului daca era interzisa cesionarea?
buna ziua!
nu aveau voie sa cesioneze dr izorate din contarctul de inchiriere!
dansii cu privire la parile sociale puteau face orice isi doreau!
Va puteti adresa instantei de judecata , in vederea rezilierii contractului de inchiriere , cata vreme subinchirierea sau cesiunea contractului de inchiriere nu era permisa chiriasului .
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza cesiune contract inchiriere spatiu comercial Marius Ionescu Marius Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea problema: Ca SRL prin reprezentant am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Clauza cesiune contract inchiriere spatiu comercial Marius Ionescu Marius Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea problema: Ca SRL prin reprezentant am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere lauraclio lauraclio poate chiriasul sa incheie un contract de comodat cu o societate comerciala in conditiile in care prin contractul de inchiriere a fost interzisa subinchirierea ... (vezi toată discuția)