avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM decesul salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM decesul salariatului

Buna ziua,

Avem un salariat care a avut concediu medical in ianuarie si februarie in continuare, iar pe 07,02,2020 a decedat. Intrebarea mea este cum ii inregistrez incetarea cim in revisal si cu ce data....inca nu am primit certificatul de deces, prin urmare nu ii pot face incetarea cim pt ca nu am nici o hartie ....nu stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri.

Cand o sa primesc certificatul de deces...scriu pe el data la care l-am primit si incetarea in revisal o fac cu data decesului...si o trimit ulterior cand am primit certificatul de deces?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 10 Februarie 2020
Data incetarii c.i.m. = 07.02.2020

In momentul cand primiti copia certificatului de deces, operati incetarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea de drept a cim - decesul salariatului larisalaly larisalaly Buna ziua, Astazi am aflat ca un salariat a decedat. De luni nu a mai venit la serviciu iar astazi am primit vestea. Contractul de munca il incetez la ... (vezi toată discuția)
Deces salariat lupuvioleta lupuvioleta Buna ziua ! Subiectul pe scurt este : in data de 08 ian 2012 , ne-a decedat un salariat , aflat la munca in Lituania . Nu a fost accident de munca , pur si ... (vezi toată discuția)
Deces salariat-data operare revisal Roxy1908 Roxy1908 Buna ziua, Am situatia in care un salariat a decedat cu data de 03.03.2015 dupa amiaza,eu am fost instiintata seara dupa terminarea programului. Salariatul ... (vezi toată discuția)