avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate da o declaratie pe proprie răspundere in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate da o declaratie pe proprie răspundere in fata unui notar public?

Buna ziua as dori sa stiu daca se ia in considerare in fata judecatorului o declaratie in fata notarului?Persoana care mi-a spus ca va veni la tribunal s-a răzgândit fiind amenințată de socrii mei si poate sa ma ajute doar cu o declarație in care sa nu fie nevoită sa dea ochii cu ei.Si daca puteti sa imi spuneti cat costa o astfel de declarație?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:14, 10 Februarie 2020
Se poate emite si mandat de aducere daca martorul nu vine la audiere.
Eu am.avut mai multe situatii de acest fel in care am fost nevoit sa solicit mandat de aducere in procesul.civil.

În procesele.de.dreptul familiei sunt instante care accepta si declaratii de martori luate de avocați, semnate si stampilate de aceștia.
Variantele sunt mai multe.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea martorului la divort? carmenioana01 carmenioana01 buna seara as avea si eu o intrebare...o cunostinta a intentat divort,fiecare a avut un martor dar al ei nu sa prezentat #-oiar avocata i-a spus ca nu mai pote ... (vezi toată discuția)
Proces civil de munca GavrisBogdan GavrisBogdan buna ziua as dori sa mi se raspunda si mie la o intrebare, am un proces civil de lucru am lucrat 6 luni la negru dupa care mi-a facut un contract pe 3 ani ... (vezi toată discuția)
Completare probatoriu? ramy84 ramy84 Daca in urma admiterii probei testimoniale a fost citat martorul propus iar acesta nu se prezinta pentru audiere, poate partea care a propus audierea acestui ... (vezi toată discuția)