Bună seara
În ultima perioada am primit pe sms tot felul de amenințări și jigniri. Persoana respectiva ma face prostituata, panarama, tarfa etc. Ma tot amenință cu fel de fel de lucruri. Ca o sa mi rupă picioarele, ca o sa i tina calea copilului, etc
Ce trebuie sa fac pt a se potoli, unde sa ma adresez pt a se termina toate jignirile?
Va mulțumesc
Încercați la.politie.
Daca vreti ceva mai elaborat si sa se caute eficienta mergeți la.avocat dar va costa destul de mult avocatul ca sa se ocupe de asa ceva.
Puteți formula plangere penala pt amenintare, hartuire!
Totodata, ati putea formula o actiune in raspundere civila delictuala, solicitand repararea prejudiciului moral astfel cauzat!
Mulțumesc
Plângerea sau sesizarea o fac la politie sau parchet?
Avocat Tabrea Alexandru a scris:
Puteți formula plangere penala pt amenintare, hartuire!
Totodata, ati putea formula o actiune in raspundere civila delictuala, solicitand repararea prejudiciului moral astfel cauzat!
Amenintare/hartuire
axel21
Buna ziua. In urma cu 2 luni am stat cu chirie la o persoana, insa nu a vrut sa faca si un contract de inchiriere. Am stat 2 persoane. In urma unei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala
ionutcosmin1
buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o ... (vezi toată discuția)