avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marcă înregistrată
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marcă înregistrată

Bună seara,
Unde aș putea vedea ce mărci sunt înregistrate?Cineva mi-a comunicat că numele pe care l-am folosit pentru o pagină de facebook este înregistrat ca marcă proprie și doar ei o pot folosi.Unde pot verifica acest lucru?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:12, 12 Februarie 2020
pe website-ul autoritatii care a inregistrat-o. in Romania, la OSIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca youtube Razystus Razystus Buna ziua, Am un canal de youtube si ma intereseaza daca as putea sa inregistrez numele ca si marca pentru a nu il mai putea folosi nimeni. Cu acest nume ... (vezi toată discuția)
Încalc drepturi de autor ale mãrcii sau nu daca am domeniu .ro cu o denumire care e deja inregistrata? rayssablue rayssablue La multi ani cu mii de impliniri si sanatate! Am un domeniu [b]yava[/b].ro. Abia acum am aflat ca trebuia sa verific daca nu incalc drepturi de autor ale ... (vezi toată discuția)
Acuzat de concurenta neloiala, daca folosesti 2 cuvinte generale? ecompasiv ecompasiv Buna ziua, Sunt administratorul unei firme de servicii grafica si IT. Tocmai am fost apelat de un avocat care mi-a spus ca facem concurenta neloiala, ... (vezi toată discuția)