avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Decont voucher
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Decont voucher

Buna seara am o problema am depus actele la mine la serviciu pt decontare voucher de vacanta însă eu nu am fost in vacanta am vb cu o agenție de turism i-am platit TVA și o suma in plus in total 450 lei iar eu am luat decont 1450 lei.mia dat factura cu chitanța am depus am primit banii iar acum să sesizat anaful pt că firma nu a plătit TVA chiar daca a luat banii de la mine ce mă învățați să fac mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Alex savu, utilizator

Alte discuții în legătură

Preț mai mare cu vouchere de vacanță. Vasi91 Vasi91 Bună ziua, suntem cazați la un Motel, pentru aceeași camera prețul cu voucher de vacanță este 180 de roni iar cash, prețul este de 160 de roni! Ne-am ... (vezi toată discuția)
Agenția de turism anulează sejurul plătit integral Educuib Educuib Bună ziua! Am achitat integral un concediu în România folosind 1450 lei de pe un card de vacanță și 800 lei din contul bancar. Agenția a anulat ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta tuilleries tuilleries Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana. Rezervarea s-a facut ... (vezi toată discuția)