avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu fără înștiințare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu fără înștiințare

Cum se pot retine bani din salar fara instintare.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:44, 12 Februarie 2020
poprirea se infiinteaza fara somatie, aflati ulterior.
Poprirea se face far asomatie. Pentru a evita situatiile in care debitorul isi goleste conturile. Daca considerati ca s-a incalcat un drept, puteti depune contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati aflat.
Legal s-a procedat corect. Dacă vă anunța de executarea silită, exista riscul ca dvs să scoateți banii din cont, și creditorul nu mai găsea bani în contul bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pt credit neplatit biancaclaudia biancaclaudia Buna seara. In 2008 s-a contrctat un credit in franci iar din motive financiare nu s-a mai platit rate din 2010 iar acum fratele meu titular de contract s-a ... (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
Retreagere bani de la banca emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,am o mare rugaminte,salariul a fost virat unei banci iar banca nu vrea sa-mi dea banii spunand ca am poprire.Cum pot sa intru in posesia banilor si ... (vezi toată discuția)