avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare investiție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare investiție

Cum pot recupera banii investiți în casă tatălui, am fost mințit că o să mi rămână mie.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 11:26, 11 Februarie 2020
Buna ziua,

In funcție de particularitățile speței aveți la dispoziție acțiunea in îmbogățire fără justa cauza sau răspunderea civilă contractuala (dacă ați semnat un contract). In oricare dintre aceste acțiuni trebuie sa dovediți ca ați efectuat aceste investiții (de ex. prin înscrisuri, facturi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata efectuata, prestatie neefectuata oana M oana M buna ziua doresc sfaturi juridice cu privire la urmatoarea situatie: in ianuarie am eliberat o fila cec reprezentand (cu documente) plata in avans 100% a ... (vezi toată discuția)
Ce fel de raspundere juridica intervine? kasyeru kasyeru Se are in vedere faptul ca am vandut piese auto si am asigurat si manopera contra unei sume de bani neplatite de client, crezand ca este acesta este de buna ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial sau civil? dandanaua dandanaua Ca ersoana fizica, am inchiriat un spatiu unei societati comerciale.Contractul a fost reziliat, dar vreau sa actionez societatea in instanta pentru ca nu mi-a ... (vezi toată discuția)