avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ADEVERINTA VENIT ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ADEVERINTA VENIT ANAF

Se elibereaza in luna februarie adeverinta de venit de la ANAF pentru anul 2020?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 18:10, 12 Februarie 2020
Da, doar ca daca sunteti salariat si nu aveti alte venituri, s-ar putea sa nu se fi depus pe ianuarie 2020 declaratia 112 si deci sa apareti fara venituri.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat rusualexandra rusualexandra Am un salariat care mi-a adus documente pentru a trece sotia coasigurat. Adeverinta ANF a fost eliberata pe 21.02.2017 iar documentele au fost aduse pe ... (vezi toată discuția)
112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 s.c.serv ad loc s.r.l. s.c.serv ad loc s.r.l. In anul 2015 asociatiile de proprietari nu vor mai depune declaratia 205, informatiile din acest formular cu privire la impozitul pe salarii vor fi mentionate ... (vezi toată discuția)