avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probele intr.un dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probele intr.un dosar penal

Daca dupa ce s.a facut perchezitia informatica la un laptop si acesta a ramas ca proba la dosar,iar posesorul nu a mai primit nimic in legatura cu proba nici macar cand s.a terminat procesul,fiind o singura data chemat ca martor,ce ar trb sa faca? Se mai poate trm un mail la tribunalul respectiv cu nr dosarului ca sa mi se dea un raspun in legatura cu probele, dosarul are nr 7881/104/2012.Multumesc pt eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 11:29, 12 Februarie 2020
Stimata doamna,

Puteti solicita stadiul actelor de cercetare penala.

De asemenea, puteti formula o cerere de studiu a dosarului penal, respectiv de fotocopiere a actelor de cercetare penala.

Pentru probatorii suplimentare, formulati o cerere, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere- ajutor ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua Ma poate ajuta cineva am si eu nevoie de un model de cerere, am doua dosare in instrumentare la IPJ si de ceva vreme nu am mai ... (vezi toată discuția)
Dovezi in instanta ad2010 ad2010 am o intrebare.pot folosi in instanta mail-uri primite,inregistrari cu telefonul mobil,sms-uri trimise si primite?o persoana poate fi obligata sa se prezinte ... (vezi toată discuția)
Se pot lua toate numerele de telefon din agenda de catre patron cu politia? ducubc ducubc are dreptul patronul sa vina cu politia sa ia cu japca numerele de telefon din agenda angajatilor pe motiv ca ar fi amenintat ? (vezi toată discuția)